Info over: Bevers     Welpen     Scouts

meisjes ( 11-15 jaar)
Foto-albums: Bevers     Welpen     Scouts    

home   foto's

Normale opkomst-tijden:
Bevers za 10:00-12:00 uur
Welpen za 13:15-16:30 uur
Scouts za 13:00-16:30 uur

Scouts
Scouting Rustenburg

meisjes en jongens van 11 - 15 jaar


Scouting

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander.
Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Via deze website houden we je op de hoogte van wat er binnen onze Scoutinggroep gebeurt. Natuurlijk vind je hier ook interessante informatie over Scouting in het algemeen, in Nederland en in de wereld, de speltakken(leeftijdsgroepen) , hoe je een keertje kunt komen kijken en jeugdlid of vrijwilliger kunt worden.


Speltakteken Scouts

Scouts

zijn meisjes en jongens van Scouting tussen de 11 en 15 jaar. Ze zijn lid van Scouting Rustenburg en de landelijke vereniging Scouting Nederland. Ze vormen samen met 40 miljoen andere internationale scouts de grootste jeugd- en jongerenorganisatie ter wereld!


Wat doen Scouts

kabelbaan speltak-info

Samen met je (nieuwe) vrienden doe je bij de scouts supergave dingen! Bouw een vlot of toren, ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuurtje, maak je een GPS-speurtocht en ontdek de wereld om je heen!
Het thema dat bij scouts centraal staat is dan ook "ontdekkingsreis". Scouts leren samenwerken, krijgen een grote mate van zelfstandigheid en hebben veel plezier.

ontdekkingsreizen


Wanneer en waar ?

Zij komen iedere zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur samen en beleven allerlei avonturen in ons (tijdelijk) onderkomen aan de Weesperstraat 89.home   foto's


Logo Scouting Rustenburg   
Scouting Rustenburg
adres: Weesperstraat 89 2574 VS
bereikbaar met: randstadrail lijn 4 , tram lijn 2 en 6
Inlichtingen: tel: 070 - 345 70 72
of email: scouts(at)scoutingrustenburg.nl

Copyright © 2007-2018. Scouting Rustenburg All Rights Reserved.Gratis tellen en statistieken voor uw website op www.motigo.com